NOVOSTI
GROBNIK KUP 2011.
4 PEHARA 16 MEDALJA
 

Dokaz dobrog rada, posebice sa najmlađima zasigurno su medalje osvojene na predzadnjem turniru prije kraja školske godine "Grobnik kup 2011."

Naš je klub nastupio u sastavu : Nko Morić (- 27 kg), Niko Zoričić (- 30 kg), Dorian Demeter (- 30 kg), Ante Mišetić (- 47 kg), Veronika Sović (- 24 kg), Laura Kolar (- 39 kg) u borbama,

a u tehnici: Niko Zoričić (KA 1), Matea Vukadinović (KB 1), Tomislav Mutak (JA 2), Tomislav Horvath (JA 3), Andrija Pavlinić (SA 2), Borna Paulik (KA 2), Ivan Kaić (SA 2), Nikola Maričić (SA 4) , MILIJANA KOVAČEVIĆ (SB 1)

Kratak osvrt (borbe):

- NIKO MORIĆ - uz dvije izuzetne pobjede ugodno je iznenadio (ali ne previše)

- DORIAN DEMETER - dečko koji napreduje iz dana u dan, iz turnira u turnir , koji se zna postaviti u svakoj borbi i prema natjecatelju sa višim pojasom, zbog čega je i zaslužio zlato.

- NIKO ZORIČIĆ - fin , pristojan i samozatajan , željan znanja i usavršavanja (natjecao se i u tehnici). Nesretno je pretrpio nezgodan udarac u nos (zbog čega mu liječnici nisu dozvolili nastup u finalnoj borbi protiv našeg Doriana.

- ANTE MIŠETIĆ - nova faca u našim redovima od koga se u budućnosti puno očekuje. Hrabar borac koji ne podliježe autoritetima.

- VERONIKA SOVIĆ - bila je sama u kategoriji - 24 kg, pa je prebačena - 27 kg. protivnica puno veća i jača, ali se jako hrabro postavila i zaslužila svoju medalju.

- LAURA KOLAR - još jedna nova faca u našoj mladoj reprezentaciji, naravno nedostaje joj iskustva ali i to će se ubrzo promijeniti.

GROBNIK KUP 2011. - mix

NATJECANJE U TEHNICI :

Neznam trebam li išta posebno dodavati.Tradicionalno izvrsni bez prave konkurencije (turnir nam je dobro došao kao priprema za nastup naših reprezentativaca na "Austria open poomsae 2011." 18. LIPNJA .

Naglasio bih samo, da je natjecanje održano sa tri suca koja su svoju nepristranost dokazala posebice kod nastupa u kategoriji KB 1, gdje je pobjedila natjecateljica iz domaćeg kluba.

- NIKO ZORIČIĆ - sada već tradicionalno najbolji u svojoj kategoriji

- IVAN MORIĆ - sa malo više treninga i medalja bi bila sjajnija (puno se od njega očekuje)

- MATEA VUKADINOVIĆ - po meni zaslužila zlato, jer diže kvalitetu iz turnira u turnir.

- TOMISLAV MUTAK - najbolji u svojoj kategoriji u RH.

- TOMISLAV HORVATH - nemam što reći - bez konkurencije

- IVAN KAIĆ - daleko ispred svih u svojoj kategoriji u RH, sa željom na postigne takav status i u Europi.

- BORNA PAULIK - nema sreće što je u kategoriji sa Ivanom, ali doći će i njegovih pet minuta (ako bude vježbao kao on)

- ANDRIJA PAVLINIĆ - juniorski prvak RH, ali sada je u kategoriji sa još dva reprezentativca i ako se uskoro ne uozbilji, nestati će iz konkurencije (a ima možda i najveću šansu biti prvak) (kao što je nakad bio).

- NIKOLA MARIČIĆ (WOLF) - puno napredovao i kada iz svojih izvedbi taeguek poomsaea do kraja izbaci elemente drugih srodnih vještina, garantiram ulazak u finale na EP.

- MILJANA KOVAČEVIĆ - zahvaljujući njenom izvrsnom nastupu i osvojenom 1. mj., osvojili smo i ekipno 1. MJ. i u kategoriji seniorki.

- Posebna pohvala treneru borbene ekipe ALENU GRZELJI (ŽUNI) i treneru tehničke ekipe IVANU KAIĆU

- naravno, zahvale i uvijek prisutnoj sutkinji našoj MARIJI KAIĆ (MAJA) i našem sucu BENJAMINU MEDENĆEVIĆU (BENJO)

 
2011-06-04

 

 
 TK Maksimir
Petrova 164
10000 ZAGREB
info@taekwondo-maksimir.hr
GSM: +385 (0)95 894 72 70
Bratski klub: Taekwondo Zelingrad zelingrad@taekwondo-maksimir.hr
TK Zelingrad 2008: Tihomir Horvath, Marijan Barjašić
 
posjeta
powered by TATA